بازدید و بررسی وضعیت سرویس های بهداشتی خانوار های بی بضاعت مناطق دور افتاده شهرستان ریگان

بازدید و بررسی وضعیت سرویس های بهداشتی  خانوار های  بی بضاعت مناطق دور افتاده شهرستان ریگان

مهندس شرفعلی پور مدیر حوزه اجتماعی دانشگاه با حضور در محروم ترین  و دور افتاده ترین روستا های شهرستان ریگان،وضعیت سرویس های بهداشتی خانوار های بی بضاعت این روستا ها (تک فرهاد-آبگرم)را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

به گزارش حوزه اجتماعی دانشگاه ،مهندس شرفعلی پور مدیر حوزه اجتماعی دانشگاه با حضور در محروم ترین  و دور افتاده ترین روستا های شهرستان ریگان،وضعیت سرویس های بهداشتی خانوار های بی بضاعت این روستا ها (تک فرهاد-آبگرم )را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

این بازدید به دستور  ریاست محترم دانشگاه،در راستای شناسایی خانوار های بی بضاعت جهت احداث سرویس های بهداشتی بصورت رایگان صورت پذیرفت.

1398/09/13