اخبار دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری اردو جهادی درمانی با همکاری فرمانداری،هلال احمر،حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی در منطقه محروم فهرج

اردو جهادی درمانی با همکاری فرمانداری ،هلال احمر،حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی به مدت دو روز مورخ 18و97/11/19 در منطقه محروم فهرج برگزار شد.

ادامه خبر
ارائه ی ویزیت رایگان توسط فوق تخصص انکولوژی در بیمارستان جوادالائمه نرماشیر توسط حوزه اجتماعی

ارائه ویزیت رایگان توسط فوق تخصص آنکولوژی(خون) ویژه بیماران سرطان خون در بیمارستان جوادالائمه نرماشیر توسط حوزه اجتماعی مورخ 97/11/19 صورت پذیرفت.

ارائه ی خدمات دندانپزشکی رایگان در بخش نگین کویر فهرج با همکاری حوزه اجتماعی

ارائه ی خدمات دندانپزشکی رایگان در بخش نگین‌کویر توسط خیرین دندانپزشک و با مشارکت حوزه اجتماعی دانشگاه به مدت 3 روز انجام پذیرفت.

اموزش مهارت های زندگی در منطقه محروم نگین کویر فهرج توسط حوزه اجتماعی

]موزش  مهارت های زندگی در منطقه محروم علی آباد چاهدگال بخش نگین کویرفهرج به مدت سه روزمورخ 10الی 12 بهمن به مناسبت ایام ا... دهه فجر توسط کارشناسان آموزش ارتقاء سلامت حوزه اجتماعی دانشگاه انجام شد.

ادامه خبر
نشست مشترک حوزه اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره انجمن حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی(احیاء)

نشست مشترک حوزه اجتماعی با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره انجمن حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی(احیاء) در خصوص راه اندازی شعبه ایی از این انجمن در شهرستان بم مورخ97/10/10 در هتل پارسیان برگزار شد.

نشست حوزه اجتماعی با اعضای گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

نشست حوزه اجتماعی دانشگاه با اعضای گروه جهادی درمانی در خصوص همکاری های لازم در خصوص مستقر نمودن گروه جهادی در منطقه محروم علی آباد چاهدگال بخش نگین کویر برگزار شد.