پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر عباس زاده طی پیامی ولادت باسعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت قائم (عج) را تبریک گفت:

علوم آزمایشگاهی ، دست قدرتمند علوم پزشکی است ؛

آنچه که باعث اهمیت ویژه ی رشته علوم آزمایشگاهی شده ، نقش بسزای آن در تشخیص ، درمان ، پیشگیری و پیگیری بیماریهای مختلف است .

در حقیقت می توان گفت که علوم آزمایشگاهی ؛ بحر عمیقی از علم هاست   که از دیرباز زیربنای تحقیقات و پژوهش های علمی بوده و از عوامل اصلی توسعه و پیشرفت علم پزشکی در جهان معاصر به حساب می آید.

این نقش بسیار کلیدی و پر اهمیت در عرصه پزشکی ؛  بایدپرسنل و دانشجویان آن را موظف کند تا خود را به صورت یک قطب و قدرت علمی دربیاورند و تا جایی که می توانند به اطلاعات خود بیافزایند.

لذا در سالروز بزرگداشت دانشمند بزرگ " حکیم جرجانی " ( سی ام فروردین )  این فرصت را غنیمت شمرده ، روز علوم آزمایشگاهی را خدمت اساتید معزز این حرفه شریف ، پرسنل زحمتکش و پرتلاش شاغل در  واحدهای بهداشت و درمان چهار شهرستان شرق استان و همچنین دانشجویان گرامی این رشته ارزشمند ، تبریک گفته و آرزوی توفیق الهی را برای این عزیزان از خداوند متعال آرزومندم .

دکتر عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم1تست