جلسه هماهنگی جهت تشکیل تیم آماری بیماری کووید19 ستاد دانشگاه علوم پزشکی

جلسه هماهنگی جهت تشکیل تیم آماری بیماری کووید19 با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز جلسه هماهنگی جهت تشکیل تیم آماری بیماری کووید 19 ستاد دانشگاه با حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاون آموزشی، درمان، بهداشتی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، رئیس بیمارستان پاستور و کارشناسان مربوطه در سالن سلامت ستاد مرکزی با رعایت نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد طبق دستور دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، از زمان شروع  همه گیری بیماری  کووید19جمع آوری اطلاعات مربوط به این بیماری و انتشار آمار مربوطه به صورت  دقیق و صحیح  برای مسئولین عالی رتبه کشور و ارائه آن در سطح بین المللی و مردم عزیز کشورمان صورت گیرد.

1399/02/01