پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت حلول ماه پر خیر و برکت رمضان

پیام تبریک رئیس دانشگاه  به مناسبت حلول ماه پر خیر و برکت رمضان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکترعباس زاده رئیس دانشگاه طی پیامی حلول ماه پربرکت رمضان را گفت.

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِیَ أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ

ماه رمضان، فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده‌داری است که عشق ملکوتی و اُُنس با محبوب جاودانه را پدید می آورد و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان میریزد، در پرتو خورشید درخشان ماه رمضان، سایه عادت‌ها و غریزه‌ها بر زندگی انسان کاهش می‌یابد، غفلت‌ها زدوده می‌شود. اخوت دینی و روح برادری و همدردی با نیازمندان تقویت می‌گردد، تلاوت قرآن و رعایت تقوا، زمینه تعالی  و بازگشت به فطرت الهی و زندگی عالی انسان را فراهم می سازد

ماه مبارک رمضان، فرصتی استثنایی و بس گرانقدر و ارزشمند است که باید با برنامه‌ریزی صحیح به استقبال آن برویم،

اینجانب فرارسیدن حلول ماه مبارک رمضان، ماه شناخت و معرفت، ماه عبادت و بندگی، ماه شکستن بت‌های نفس و سجده‌ی عشق بر درگاه معبود یکتا را به عموم مسلمانان، هموطنان گرامی و جامعه دانشگاهی به ویژه اساتید معزز ، کارکنان محترم واحدهای تابعه در چهار شهرستان شرق استان ( بم ، نرماشیر، فهرج، ریگان )و دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از درگاه حق تعالی آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان را مسألت می نمایم و انشاءا... همه ما با بهره گیری معنوی از لیالی پرفضیلت ماه مبارک رمضان، از سفره پر برکت فیوضات الهی در این ماه مبارک بهره مند گردیم.

دکتر عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم