رشد و ارتقاء 16 رتبه ای اچ ایندکس( H index ) دانشگاه علوم پزشکی بم

رتبه اچ ایندکس(H index) دانشگاه علوم پزشکی در طول دو سال گذشته از 9 به 25 ارتقا یافت.

وی افزود: افزایش رشد این شاخص در سالهای اخیر در دانشگاه علوم پزشکی بم نشان از فعالیت های علمی ،تحقیقاتی با کیفیتی است که توسط پژوهشگران ،اعضا محترم هیآت علمی و دانشجویان پرتلاش انجام شده است.

معاون پژهشی دانشگاه علوم پزشکی بم تصریح کرد: مبنای محاسبه اچ ایندکس( Hindex ) در معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت بهداشت پایگاه اسکوپوس می باشد که در دو سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی بم در رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی به نسبت دانشگاه های همتراز خود رشد چشمگیری را داشته است.

دکتر برهانی این رشد را حاصل سیاستگذاری های صحیح پژوهشی،حمایت های دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه و تلاش بی وقفه اعضای هیأت علمی ، دانشجویان و کلیه افرادی که در این موفقیت چشمگیر نقش داشته اند دانست.

1399/02/08