بازدید از کارگاه تولید ماسک ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ریگان توسط تیم بازرسی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی بازرسی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ تیم بازرسی دانشگاه از کارگاه تولید ماسک ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ریگان بازدید کردند. این بازدید با حضور مرتضی رحیمی جانشین مسئول اداره بازرسی دانشگاه، حسن اماندادی کارشناس اداره بازرسی دانشگاه و خانم شکوهمند مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت ریگان در حاشیه این بازدید از فرماندهی محترم سپاه شهرستان در خصوص همکاری و تعامل ایشان و بسیجیان، جهت گندزدایی معابر عمومی و تولید ماسک  تشکر ویژه بعمل آمد.

1399/02/08