جمع آوری منقل های کباب (باربیکیو) سطح شهر بم به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا توسط تیم بازرسی دانشگاه

منقل های کباب (باربیکیو) کبابی ها و رستوران های سطح شهر بم به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا با نظارت تیم بازرسی دانشگاه جمع آوری گردید.

منقل های کباب (باربیکیو) کبابی ها و رستوران های سطح شهر بم به منظور پیشگیری از  انتشار ویروس کرونا توسط تیم بازرسی دانشگاه جمع آوری و تذکرات لازم در خصوص رعایت موارد بهداشتی  به کبابی ها و رستوران های بیرون بر غذا در سطح شهر بم  ارائه گردید. این بازدید با حضور مرتضی رحیمی جانشین مسئول اداره بازرسی دانشگاه، حسن اماندادی کارشناس بازرسی دانشگاه ، خانم تیرگر کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت بم و با همکاری پرسنل سد معبر شهرداری بم انجام شد. در حاشیه این بازدید از همکاری شهرداری بم و پرسنل محترم آن اداره تقدیر و تشکر بعمل آمد.

1399/02/08