رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم عنوان کرد : بیمارستان فهرج به زودی وارد مدار خدمت رسانی به مردم شریف منطقه شرق استان کرمان

به زودی با راه‌اندازی  بیمارستان  فهرج یکی از حلقه های درمانی در منطقه شرق استان کرمان، با تجهیزات و طراحی بروز آماده بهره برداری و خدمات خوبی به مردم منطقه ارائه خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه پس از بازدید صبح امروز از بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان فهرج گفت: یکی از اهداف طرح تحول سلامت توزیع منابع بین مناطق مختلف کشور است که در حال حاضر بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان فهرج با همت دولت جمهوری اسلامی  به مراحل انتهایی خود نزدیک شده است و به زودی این بیمارستان وارد مدار خدمت رسانی به مردم شریف منطقه خواهد شد.

دکتر عباس زاده گفت: به زودی با راه‌اندازی این بیمارستان یکی از حلقه های درمانی در منطقه شرق استان کرمان، با تجهیزات و طراحی بروز آماده بهره برداری و خدمات خوبی به مردم منطقه ارائه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از همه کسانی که در ساخت، راه اندازی و تجهیز  این بیمارستان کمک کرده اند ازجمله، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سایر نهادها تقدیر و تشکر کرد.

شهرستان فهرج با جمعیتی در حدود 70 هزار نفر در مسیر ترانزیتی زاهدان- بم واقع شده است.

1399/02/08