تقدیر فرمانده نیروی انتظامی بم از رئیس دانشگاه علوم پزشکی

فرمانده نیروی انتظامی بم در هفته سلامت  از زحمات رئیس دانشگاه علوم پزشکی و  اعضای طرح ملی بسیج مقابله با کرونا تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ جناب سرهنگ نجفی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بم به پاس قدردانی از زحمات دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر آقاعسکری معاون اموزشی و فرمانده مدیریت و مبارزه با کرونا، دکتر صالحی رئیس بیمارستان پاستور، دکتر رجایی رئیس مرکز بهداشت بم و دیگر اعضای طرح ملی بسیج مقابله با کرونا در هفته سلامت با اهداء لوح، تقدیر کرد.

این مراسم صبح امروز با حضور  هادی شهسوار پور فرماندار بم و پرسنل انتظامی در محل فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان برگزار شد.

گفتنی است؛ نیروی انتظامی مانند سایر ارگان ها و نهادها، همکاری بسیار خوبی با دانشگاه علوم پزشکی بم در طرح ملی بسیج مبارزه با کرونا در منطقه شرق استان کرمان داشته است.

1399/02/09