ارتقاء شاخص های کیفی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بم(ده برابر شدن استنادات مقالات در یک سال)"معاونت تحقیقات و فن آوری"

تعداد استنادات دریافتی مقالات یکی  از مهمترین شاخص های بررسی کیفیت و تاثیرگذاری پژوهشگران در جامعه علمی بین المللی است. این شاخص ها با دقت توسط پایگاه های علمی اسکوپوس و ISI روزانه محاسبه و نمایش داده می شود استنادات مقالات دانشگاه علوم پزشکی بم در یک دوره یک ساله بیش از 10 برابر شده است و به بیش از 2000 استناد رسیده است که این رشد سریع در مقایسه با سایر دانشگاه های منطقه بسیار قابل توجه است. این پیشرفت حاصل تلاش جمعی ، سیاستگذاری های پژوهشی و حمایت های سازمانی است.

روابط عمومی معاونت تحقیقات  فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم مراتب تقدیر و تشکر خود را از کلیه اساتید اندیشمند، دانشجویان گرامی و مسئولین محترمی که زمینه ساز این موفقیت شده اند، اعلام می دارد.

تصویر زیر از سامانه علم سنجی دانشگاههای علوم پزشکی کشور گرفته شده است.

1399/02/13