تقدیر از ماماهای نمونه شرق استان کرمان توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

مراسم تقدیر از ماماهای نمونه شرق استان کرمان در سالن سلامت دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز به مناسبت  "روز جهانی ماما" از ماماهای نمونه شرق استان کرمان با حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دکتر محمدی معاون درمان، دکتر نصری معاون بهداشتی، جهانپور رئیس شورای اسلامی شهر بم در سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه تقدیر شد.

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: ماما ها از زمان همه گیری بیماری کرونا عملکرد بسیار خوبی در منطقه شرق استان کرمان داشته اند و شاخص های جمعیتی را به شاخص های جمعیتی سالم تبدیل کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم افزود: با برنامه ریزیی، تلاش و همدلی کادر بهداشت و درمان پیک اول کرونا را با کمترین هزینه عبور کردیم که ماماها نیز تلاش بسیار شایسته ای داشته اند.

وی افزود: ماماها بایستی، از موقعیت پیش آمده بیماری کرونا و دوران خدمت خود استفاده کنند و طرح ها و پژوهش هایی انجام دهند که باعث رشد و ترقی خود و دانشگاه خواهد شد.

دکتر عباس زاده 15 اردیبهشت روز جهانی ماما را به ماماهای شرق استان کرمان تبریک گفت و از عملکرد خوب کادر بهداشت و درمان در دوران همه گیری بیماری کووید19 تقدیر کرد.

این مراسم به همت اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه برگزار و  از ماما های نمونه شهرستان های شرق استان کرمان توسط دانشگاه علوم پزشکی، اداره پرستاری و اداره مامایی و شورای اسلامی شهر بم تقدیر شد.

1399/02/15