رشد چشمگیر تعداد مقالات چاپ شده دانشگاه علوم پزشکی بم در مجلات معتبر"معاونت تحقیقات و فن آوری"

رشد چشمگیر تعداد مقالات چاپ شده دانشگاه علوم پزشکی بم در مجلات معتبر

با توجه به این که تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر یکی از شاخص های پیشرفت پژوهشی افراد و سازمان ها است.  در یک بررسی پنج ساله از روند چاپ مقالات  با آدرس سازمانی دانشگاه علوم پزشکی بم (مطابق با نمودار ذیل) که توسط پایگاه های علمی اسکوپوس و ISI محاسبه شده است، رشد صعودی بخصوص در دوسال اخیر  قابل مشاهده است. دانشگاه علوم پزشکی بم در چاپ مقالات با کیفیت به نسبت دانشگاه های  همتراز خود توانسته است پیشتازی چشمگیری داشته باشد.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فن آوری از تلاش ارزشمند کلیه اعضاء محترم هیات علمی، دانشجویان گرامی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بم که در این موفقیت نقش موثری داشته اند، تقدیر می نماید و همچنین مراتب تقدیر و تشکر خود را  از حمایت مسئولین محترم که پشتوانه های معنوی و مادی این مهم را فراهم نموده اند، اعلام می دارد.

1399/02/15