برگزاری کمیته ارتقاء اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بم

کمیته ارتقاء اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، صبح امروز کمیته ارتقاء اورژانس دانشگاه با حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع، رئیس مرکز مدیرت حوادث و فوریت های پزشکی، رئیس بیمارستان پاستور، رئیس بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی ریگان، رئیس اداره پرستاری، مدیر درمان، مدیر دفتر فنی و کارشناسان مربوطه در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

این جلسه با همت اداره تعالی خدمات بالینی و امور بیمارستانی و با هدف اهمیت بخش اورژانس، ارتقاء شاخص ها و همکاری همه جانبه واحدها برگزار و گزارشی از اقدامات انجام شده شاخص ها ارائه شد.

در این کمیته دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از معاونت درمان، مدیر اداره پرستاری  و کلیه بیمارستان ها و مدیران ستادی که در ارتقاء شاخص های اورژانس همکاری داشته اند تشکر ویژه به عمل آوردند.

1399/02/20