به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ بازدیدصبح پنج شنبه مورخ 18 اردیبهشت از بیمارستان فهرج، توسط  دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت  و منابع، برنامه ریزی دانشگاه با حضور  شهردار فهرج، مهندسین مشاور و نماینده پیمانکار و مدیر دفتر فنی و مدیر پشتیبانی ورئیس اداره تجهیزات دانشگاه ورئیس مرکز بهداشت فهرج  بازدید به عمل آمد.

اهم مصوبات

1. با همکاری شهرداری محترم نسبت به تعین حدودات بیمارستان و  بارگیری حصار تخریبی فعلی و آسفالت محوطه و ساماندهی پیاده رو مقابل بیمارستان انجام شود تا 30 اردیبهشت

2.آغاز حصارکشی و احداث سردرب ورودی بیمارستان تا 30 اردیبهشت

3. تحویل اورژانس وتکمیل تجهیزات واتاق عمل های سرپایی تا 25 اردیبهشت ماه  با هماهنگی و پیگیری اداره تجهیزات و حوزه توسعه دانشگاه و مشاورین و پیمانکار

4. تکمیل ساختمان ونصب آسانسورها ودریافت مجوزهای لازم تا 10 خردادماه

5. تکمیل ونصب  موتورخانه توسط پیمانکار تا 15 خردادماه

6. نصب چیلر و هواساز بیمارستان تا 20 خرداد

5. تحویل موقت پروژه 30 خردادماه

همچنین پس از بازدید از بیمارستان، پروژه در حال احداث ستاد شبکه بهداشت نیز بازدید به عمل آمد.

پفتنی است؛ شهرستان فهرج در محور ترانزیتی بم- زاهدان واقع شده است.

1399/02/20