کسب موفقیت ارزشمند در دانشگاه علوم پزشڪی بم

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشڪی بم رتبه دوم در منطقه آمایشي 8 كشور و رتبه چهاردهم ڪشوری در حوزه فناوری‌ را به خود اختصاص داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشڪی بم؛ طبق گزارش آقای دڪتر رضا ملک زاده معاونت محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت براساس ارزیابی های صورت گرفته، دانشگاه علوم پزشڪی بم در سال 1398 موفق به ڪسب جایگاه دوم در بین دانشگاه های منطقه آمایشي 8 كشور شد. حوزه مدیریت توسعه فناوری یڪی از مدیریت های زیر مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه است ڪه در بحران ڪرونا برای رفع نیاز های ضروری دانشگاه به تجهیزات حفاظتی از جمله ماسڪ، گان و لباس های ڪاورال اقدامات موثری انجام داده و باعث رفع نیاز دانشگاه به این تجهیرات حفاظتی گردید.

همچنین دانشگاه علوم پزشڪی بم موفق به ڪسب جایگاه چهاردهم ڪشوری از بین بیش از 60 دانشگاه و دانشڪده علوم پزشڪی ڪشور شد.

ڪسب این موفقیت در حالی است ڪه در سال های گذشته به دلیل ڪمبود امتیازات این دانشگاه در رتبه بندی سالانه وزارت خانه قرار نمی گرفت. روابط عمومی معاونت محترم تحقیقات و فناوری این موفقیت را به مردم شریف شرق استان ڪرمان تبریڪ عرض می نماید و از حمایت های مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشڪی و مسئولین محترم دانشگاه قدردانی می نماید.

1399/02/24