کسب موفقیت ارزشمند در دانشگاه علوم پزشکی بم"معاونت تحقیقات و فن آوری"

کسب موفقیت ارزشمند در دانشگاه علوم پزشکی بم

معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بم رتبه دوم در منطقه آمایشي 8 كشور و رتبه چهاردهم کشوری در حوزه فن آوری‌ را به خود اختصاص داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ طبق گزارش آقای دکتر رضا ملک زاده معاونت محترم تحقیقات و فن اوری وزارت بهداشت براساس ارزیابی های صورت گرفته، دانشگاه علوم پزشکی بم در سال 1398 موفق به کسب جایگاه دوم در بین دانشگاه های منطقه آمایشي 8 كشور شد. حوزه مدیریت توسعه فناوری یکی از مدیریت های زیر مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه است که در بحران کرونا برای رفع نیاز های ضروری دانشگاه به تجهیزات حفاظتی از جمله ماسک گان و لباس های کاورال اقدامات موثری انجام داده و باعث رفع نیاز دانشگاه به این تجهیرات حفاظتی گردید.
همچنین دانشگاه علوم پزشکی بم موفق به کسب جایگاه چهاردهم کشوری از بین بیش از 60 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور شد.
کسب این موفقیت در حالی است که در سال های گذشته به دلیل کمبود امتیازات این دانشگاه در رتبه بندی سالانه وزارت خانه قرار نمی گرفت. روابط عمومی معاونت محترم تحقیقات و فناوری این موفقیت را به مردم شریف شرق استان کرمان تبریک عرض می نماید و از حمایت های مسئولین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولین محترم دانشگاه قدردانی می نماید.

1399/02/25