تشکیل جلسه کمیته علمی مشورتی و ستاد مبارزه با بیماری کووید 19 با حضور اساتید میهمان؛ آقایان دکتر نوذر نخعی و دکتر حمید شریفی

تشکیل جلسه کمیته علمی مشورتی و ستاد مبارزه با بیماری کووید 19  با حضور اساتید میهمان؛ آقایان دکتر نوذر نخعی و دکتر حمید شریفی

جلسه کمیته علمی مشورتی و ستاد مبارزه با کرونا برای بررسی علمی وضعیت بیماری در شرق استان ڪرمان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشڪی بم و اعضای ستاد با حضور اساتید مهمان در محل سالن سلامت این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشڪی بم، صبح امروز جلسه کمیته علمی مشورتی و ستاد مدیریت ڪرونای دانشگاه علوم پزشڪی بم به منظور تحلیل وضعیت بیماری ڪووید ۱۹ در منطقه شرق استان ڪرمان با حضور دڪتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشڪی بم، آقایان دڪتر نوذر نخعی ( پژوهشگر برتر پزشڪی اجتماعی) و دڪتر حمید شریفی( اپیدمیولوژیست )  از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشڪی ڪرمان و دیگر اعضا ستاد دانشگاهی مدیریت ڪرونا در سالن سلامت ستاد مرڪزی برگزار شد.

گفتنی است پس از این جلسه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به اتفاق مهمانان و مسئولین مربوطه از مرکز بهداشت ۲۲ بهمن (مرکز ۱۶ ساعته تعیین شده برای مدیریت بیماری) و بیمارستان پاستور (مرکز درمانی بیماران) بازدید ڪردند.

در این دیدار بر ثبت و انعکاس تجارب مثبت دانشگاه علوم پزشکی بم در مهار این بیماری تاکید شد.

شایان ذکر است از ابتدای این بیماری تا کنون هماهنگی بین معاونت ها و واحدهای درون دانشگاه و همراهی و هماهنگی نهادها و سازمانهای خارج دانشگاه مخصوصا فرمانداری ها و ائمه جمعه شهرستانهای تابعه به خوبی صورت گرفته و نمونه ای از مدیریت موفق بحران در منطقه به تصویر کشیده شده است.

1399/03/01