پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم به مناسبت عید سعید فطر :

دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رمضان ماه دلداگی به پروردگار ، ماه ضیافت الهی ، ماه انس به قرآن به پایان رسید و اینک با دلهایی مالامال از عشق و محبت و آرزوی رحمت و مغفرت به پیشواز عید سعید فطر می رویم .

عید فطر روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است. عید فطر، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند. روزی است که انسان به فطرت پاک خود باز می‏گردد و به شکرانه این نعمت بزرگ و بی کران، به ستایش باریتعالی پرداخته و زنگار گناه را از آئینه روشن قلب و جان می زداید.

بر خود لازم می دانم، عید سعید فطر، نماد برجسته رهایی از قیود مادی و عروج در فضای رحمت و آرامش الهی را به همه هموطنان گرامی ، مردم شریف شهرستانهای شرق استان ( بم ، نرماشیر، فهرج، ریگان )  علی الخصوص کارکنان محترم ، اساتید معزز و دانشجویان گرامی دانشگاه تبریک عرض نموده و استمرار خالصانه بندگی پروردگار متعال و مهربانی و همدردی با بندگان پروردگار را مسئلت می نمایم .

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما

دکتر عباس زاده