برگزاری جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما منطقه شرق استان کرمان در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما در منطقه شرق استان کرمان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان بهداشت و جهاد کشاورزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز جلسه بررسی وضعیت برداشت خرما در منطقه شرق استان کرمان (شهرستان های بم، فهرج، نرماشیر و ریگان) با توجه به نزدیک شدن فصل برداشت خرما و مشکلات احتمالی بیماری کرونا با حضور دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مدیران و کارشناسان جهادکشاورزی،  اتاق بازرگانی ، انجمن خرما، معاونین بهداشت و غذا ودارو، روسای مرکز بهداشت بم و شبکه  بهداشت ریگان و کارشناسان معاونت بهداشت و غذا ودارو در سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است؛ در این جلسه در خصوص تدوین شیوه نامه برداشت خرما با رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی بحث و تبادل نظر شد.

1399/03/06