برگزاری دوره آموزشی بین المللی پوشش همگانی سلامت (UHC)

مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت (NPMC) به عنوان مرکز همکار سازمان جهانی بهداشت (WHOcc) در منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) بر اساس work plan مشترک از سوی WHO ماموریت دارد  آموزه ها و مهارت های  (( پوشش همگانی سلامت UHC ))  را در منطقه مدیترانه شرقی آموزش و توسعه دهد. در این راستا اولین برنامه آموزشی تحت عنوان پوشش همگانی سلامت (UHC) برای داخل کشور طراحی شده که با مشارگت اساتید ملی و بین المللی در هفته آخر تیرماه و بصورت مجازی با استفاده از نرم افزار adobe connect برگزار خواهد شد.

بر همین اساس افراد واجد شرایط زیر برای ثبت نام حداکثر تا مورخ 99/04/15 با مراجعه به وب سایت مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت به آدرس  https://npmcweb.tbzmed.ac.ir     اقدام به ثبت نام نمایند.

شرایط ثبت نام:

1- نیروی رسمی یا پیمانی دانشگاه

2- داشتن حداقل مدرک تحصیلی فوق لیسانس و مرتبط با پست مدیریتی

3- داشتن تجربه و نقش مدیریتی و تصمیم سازی در سیستم سلامت دانشگاه

4- آشنایی به زبان انگلیسی در حد درک کامل برنامه های آموزشی به زبان انگلیسی

5- داشتن انگیزه بالا جهت فراگیری

شایان ذکر است افرادی که از سوی ریاست دانشگاه و معاونین بهداشت یا درمان معرفی نامه داشته باشند، برای شرکت در این دوره اولویت خواهند بود.

فراگیران محترم می توانند جهت ارتباط با کارشناسان مرکز ملی آموزش مدیریت سلامت تبریز با شماره تلفن 04136571816 و یا با آدرس ایمیل مرکز npmc@tbzmed.ac.ir تماس حاصل نمایند.

1399/04/02