برگزاری جشنواره ملی شعر طنز " با موضوع کرونا ویروس

برگزاری جشنواره ملی شعر طنز " با موضوع کرونا  ویروس

جشنواره ملی شعر طنز  با موضوع کرونا  ویروس به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  فارس برگزار می شود.  از 12 خردادماه لغایت 15 تیرماه سال  جاری ارسال می شود.

به اطلاع می رساند: "کرونا"، "قرنطینه"، "ضد عفونی"، "ماسک"، "دستکش" و "مسافرت" محورهای اصلی این جشنواره رقابتی خواهند بود و تمامی آثار ارسالی می بایست حول محور همین موضوعات باشند.

هر شرکت کننده، صرفا مجاز به ارسال حداکثر دو اثر در هر بخش از این جشنواره می باشد، و  نفر نخست این جشنواره، جایزه نقدی به مبلغ ۲۰ میلیون ریال، نفر دوم ۱۵ میلیون ریال و نفر سوم ۱۰ میلیون ریال به همراه دیپلم افتخار دریافت خواهند نمود.

زمان ارسال آثار به این جشنواره سراسری را از روز ۱۲ خرداد ماه جاری الی ۱۵ تیر ماه ۹۹ اعلام نمود.

کلیه آثار می بایست به پست الکترونیک art.culture.sums@gmail.com ارسال شده و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس پایگاه اینترنتی مدیریت فرهنگی دانشگاه به آدرس: farhangi.sums.ac.ir/new.namakdan مراجعه نمایند.

1399/04/07