ثبت نام آزمون پذیرش بهورز با مدرک دیپلم و فوق دیپلم

امکان ثبت نام آزمون پذیرش بهورز با مدرک دیپلم و فوق دیپلم طبق مفاد دفترچه ی آگهی از روز دوشنبه مورخ 1399/04/09 لغایت روز یکشنبه مورخ 1399/04/16 به مدت هفت روز از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی بم امکان پذیر می باشد.

اطلاعیه شماره 1: ثبت نام مرحله دوم پذیرش بهورز

پیرو فراخوان مورخ 99/03/19 در خصوص پذیرش بهورز با مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم به تعداد 6 نفر، ثبت نام مرحله دوم از تاریخ 99/4/09 لغایت 99/4/16 از طریق همین سایت امکانپذیر خواهد بود.

ضمن تأکید بر اجرای مواد مندرج در مرحله اول فراخوان جذب بهورز، موارد اصلاح شده در فراخوان مرحله دوم به اطلاع عموم متقاضیان رسانده می شود:

سهمیه پذیرش پس از بررسی مدارک در مرحله اول مطابق جدول فراخوان اصلاح گردیده است.

شرایط احراز پس از بررسی مدارک در مرحله اول مطابق جدول فراخوان اصلاح گردیده است.

ملاک محاسبه مدرک تحصیلی حداکثر تا تاریخ 99/4/31 می باشد.

لیست دروس تخصصی مرتبط بهورزی در آزمون کتبی برای داوطلبان دارای مدرک تحصیلی کاردانی در پیوست درج گردیده است.

اطلاعیه شماره 2: تاریخ برگزاری آزمون

تاریخ برگزاری آزمون بر اساس فراخوان مرحله دوم جمعه 1399/05/03 می باشد و تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه آزمون از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

جهت مطالعه دفترچه راهنما کلیک نمایید.

جهت ثبت نام در آزمون کلیک نمایید.

1399/04/09