قابل توجه اساتید و دانشجویان علاقمند به شرکت در ژورنال کلاب آنلاین Appraise To Raise

قابل توجه اساتید و دانشجویان علاقمند
معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای توسعه فعالیت های مجازی، پروژه  ژورنال کلاب آنلاین را تحت عنوان Appraise To Raise  آغاز نموده است. در این پروژه، جلسه ژورنال کلاب به صورت آنلاین و با حضور نویسنده مسئول/همکار مقاله و سردبیر یا نماینده هیئت تحریریه مجله برگزار می شود.

در این راستا، جلسه ژورنال کلاب گروه روان پزشکی دانشگاه با موضوع بررسی مقاله ذیل:

“ ? what does immunology have to do with brain development and neuropsychiatric disorders ”

با حضور نویسنده اول مقاله، دکتر James F. Leckman  و با ارائه دکتر علاقبند راد، عضو هیئت علمی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 16 تیر ماه، ساعت 15:30 به وقت تهران برگزار خواهد شد.
* لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://en.tums.ac.ir/appraisetoraise/en/content/282/developmental-psychopathology مراجعه نمایید.

* دانلود پوستر برنامه

1399/04/11