نکات مهم جهت استفاده از سامانه آزمون های مجازی

جهت شرکت در آزمون های مجازی لازم است به نکات ذیل توجه شود:

1- صرفا از طریق سامانه  معرفی شده توسط دانشگاه علوم پزشکی بم به آدرس https://mubamnavid.vums.ac.ir/account/login  که مورد تایید وزارت بهداشت می باشد استفاده نمایید.
2- آماده سازی زیرساخت ها جهت ورود به آزمون حداقل 20 دقیقه  قبل از ساعت شروع امتحان:
الف: اطمینان از اتصال به اینترنت
 ب: بروز رسانی مرورگر سیستم ( گوگل کروم باشد )
*نکته : اگر به هر دلیلی نتوانستید وارد سامانه شوید، سریعا قبل از شروع امتحان با آموزش دانشکده و یا واحد IT تماس حاصل نمایید.
3- * امتحان راس ساعت مقرر شروع خواهد شد و دانشجو تنها 5 دقیقه مهلت دارد  تا وارد آزمون شود.
به عنوان مثال امتحان راس ساعت 9 آغاز میشود و دانشجو تا ساعت 9:05 دقیقه میتواند وارد آزمون شود . (حتما قبل از شروع امتحان آمادگی کامل داشته باشید)
4- با توجه به محدودیت زمان  برای پاسخ دادن به هر سوال،  ضروری است در حین امتحان وقت خود را مدیریت کنید .
5- * اگر در حین  آزمون به هر دلیلی صفحه ی مربوط به امتحان را ببندید و یا اینترنت را قطع کنید، سامانه اجازه ورود مجدد به آزمون را نمی دهد.
6- در صورت بروز هر گونه اشکال احتمالی، لطفا با ارائه مستندات خود به آموزش اطلاع  دهید.
 7- در حین آزمون امکان برگشت به سوال قبل وجود ندارد.
8- هر دانشجو فقط یک بار مجاز به شرکت در آزمون می باشد.
9- سوالات آزمون با توجه به نظر استاد مربوطه  می تواند به صورت پاسخ کوتاه یا چند گزینه ای باشد.
10  - چیدمان سوالات بصورت تصادفی می باشد.
11- * برای پاسخ به سوالات تشریحی، دانشجو پس ازاینکه  جواب سوال مربوطه را تایپ نمود، ابتدا باید دکمه تایید و ثبت پاسخ  را زده و سپس بر روی دکمه رفتن به سوال بعد کلیک کند.( حتما دکمه تایید و ثبت پاسخ زده شود، درغیر اینصورت پاسخ شما ثبت نمی گردد و برای استاد نیز پاسخ سوال ارسال نمی شود)
12-  *جهت بروزرسانی صفحه و مشاهده دکمه شروع آزمون، لازم است راس ساعت شروع، دکمه F5 زده شود.
13- * توصیه می شود از لپ تاپ و یا  کامپیوتر دسکتاپ ( کامپیوتر ثابت) استفاده شود.
14- دانشجویانی که دسترسی به سیستم کامپیوتری ندارند  می توانند با هماهنگی دانشکده، در مرکز آموزش الکترونیکی  دانشگاه علوم پزشکی بم  حضورا  امتحان دهند.
*اساتید محترم بهتر است تا قبل از شروع امتحانات، آزمونی را بصورت آزمایشی برگزار کنند تا اشکالات و ابهامات احتمالی در خصوص کار با سامانه هم برای دانشجو و نیز برای استاد رفع شود تا در حین فرآیند آزمون اصلی، دچار مشکل نشوند.

جهت آموزش تصاویر زیر را مشاهد نمایید :

1399/04/11