افزایش همکاری و تعامل موثر با صندوق پژوهش و نوآوری استان کرمان"معاونت تحقیقات و فن آوری"

جلسه افزایش همکاری و تعامل موثر با صندوق پژوهش و نوآوری استان کرمان ،با حضور خانم دکتر برهانی معاون تحقیقات و فن آوری و آقای رضا علی نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی و مدیر توسعه فناوری دانشگاه وآقای دکتر نورانی مدیر صندوق پژوهش و نوآوری استان برگزار گردید.

در این جلسه مقرر گردید در قالب تفاهم نامه ای دانشگاه علوم پزشکی بم از تسهیلات وام کم بهره صندوق مذکور برای ارائه به فناوران دانشگاه استفاده نماید و بعد از طرح موضوع در جلسه هیات امناء دانشگاه و کسب مجوز در خصوص عقد تفاهم نامه اقدام انجام گیرد. این جلسه در هفته گذشته در محل پارک علم و فناوری استان کرمان برگزار گردید.

1399/04/14