"کسب عنوان رتبه اول علمی کشوری در شاخص درصد مقالات بین المللی توسط دانشگاه علوم پزشکی بم"

دانشگاه علوم پزشکی بم رتبه اول کشوری، شاخص درصدمقالات بین المللی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، تعیین جایگاه رقابت پذیری علمی دانشگاه علوم پزشکی بم در منطقه و کشور و همچنین شناسایی و رتبه‌بندی با استفاده از شاخص مختلف علمی به طور پی در پی توسط وزارت بهداشت بررسی و اعلام می شود.

نتایج حاکی از این است دانشگاه علوم پزشکی بم حائز رتبه اول کشوری را به لحاظ شاخص درصدمقالات بین المللی به خود اختصاص داده است.

برای توسعه علمی دانشگاه، علی رغم رشد کمی و کیفی تولیدات علمی، نظام پژوهشی دانشگاه به سمت تنوع سازی بر اساس قابلیت های موجود پیداکرده است. که در این راستا تعیین و تأمین قابلیت های مورد نیاز برای ارتقاء جایگاه رقابت پذیری علمی و هدایت نظام علمی دانشگاه به سمت تولید علومی با پیچیدگی بالا در زمره وظایف پژوهشگران قرار گرفته است که با سیاستگذاری و برنامه ریزی هدفمند زمینه ساز رشد و توسعه نظام پژوهشی دانشگاه شده است.

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فن آوری این موفقیت را به جامعه علمی دانشگاه علوم پزشکی بم تبریک عرض می نماید.

1399/04/23