سرپرست شبکه و مرکز بهداشت ریگان تعیین گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر عباس زاده طی حکمی دکتر میلاد شهریاری را  بعنوان سرپرست شبکه و مرکزبهداشت شهرستان ریگان منصوب کرد.

متن حکم بدین شرح است

جناب آقای دکتر میلاد شهریاری

باسلام و احترام

نظر به توانمندی و تعهد کاری که در شما سراغ است به  موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست شبکه و مرکز بهداشت شهرستان ریگان تعیین می­گردید. انتظار می­رود با بهره­گیری از ظرفیت و توان کارکنان آن مجموعه، هماهنگی با نهادهای محلی، سیاست­های راهبردی دانشگاه، در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه در قالب برنامه­های مشخص متناسب با شرح وظایف ابلاغی گام های اساسی برداشته شود. بویژه ضروری است نسبت به اجرای دقیق مقررات و ضوابط اداری و ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری ها در مردم شهرستان با اولویت اقشار آسیب پذیر اقدام شود. موفقیت و سعادت جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر عباس عباس زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم