برگزاری اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی بم در سال 99

اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی بم در سال 99 در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، عصر روز سه شنبه اولین نشست هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی بم با حضور اعضای هیأت امنای آقایان دکتر نوذر نخعی، دکتر حسین نظام آبادی، دکتر محمد خاکساری حداد، دکتر عباس افلاطونیان، مهندس محمدرضا شه بخش و حاج مجید دبستانی، دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع، تحقیقات و فن آوری، معاون درمان، معاون آموزشی، غذا و دارو، فرهنگی و دانشجویی، نماینده معاون بهداشتی، مدیر بودجه، مالی در سالن سلامت ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست گزارش عملکرد دانشگاه در خصوص بیماری کرونا ویروس در منطقه شرق استان کرمان توسط دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه ارائه و اعضای هیئت امنای دانشگاه  از عملکرد خوب دانشگاه علوم پزشکی بم در این زمینه تقدیر کردند.

همچنین در این جلسه مصوبات جلسات قبل مورد بررسی قرار گرفت  و پیشنهادات جدید جهت بررسی و مصوبه ارائه شد.

گفتنی است در جلسه عصر امروز سه نفر از اعضای هیأت امنای دانشگاه به صورت ویدئوکنفرانس حضور داشتند.

1399/04/31