جلسه ستادی مدیریت مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی بم

جلسه مدیریت مقابله با ویروس کووید19 با حضور رئیس  دانشگاه علوم پزشکی بم برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ستاد داخلی مبارزه با بیماری کروناگفت: عملکرد دانشگاه تاکنون در بیماری کرونا با هماهنگی ادارات ذیربط و همکاری مردم بسیار خوب بوده است که جای تقدیر و تشکر از جهادگران بهداشت و درمان را دارد و همچنین طبق آمار بیشترین آزمایش های انجام شده در آزمایشگاه تشخیصی کووید 19 دانشگاه غربالگری شده است.

جلسه ستادی مدیریت مقابله با ویروس کووید19 ظهر امروز با حضورمعاونین درمان، آموزشی،تحقیقات و فناوری ،فرهنگی و دانشجویی ، ،مدیر پرستاری، رئیس اداره بازرسی، مدیر حراست، مدیر درمان، مدیرگروه بیماری ها، مدیر پشتیبانی، رئیس مرکز بهداشت بم، روسای شبکه بهداشت فهرج،ریگان، نرماشیر، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی بم در سالن سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.

1399/05/05