بازدید و نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در ستاد دانشگاه علوم پزشکی بم توسط بازرسان استانداری و فرمانداری بم با همراهی تیم بازرسی دانشگاه

بازرسان استانداری و فرمانداری بم با همراهی تیم بازرسی دانشگاه ضمن بازدید از ستاد دانشگاه علوم پزشکی بم، بر اجرای پروتکل های بهداشتی نظارت  کردند.

به گزارش روابط عمومی بازرسی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ در مورخ 99/05/06 بازرسان استانداری، فرمانداری بم و تیم بازرسی دانشگاه ضمن بازدید از ستاد دانشگاه علوم پزشکی بم،  بر اجرای پروتکل های بهداشتی نظارت کردند. این بازدید با حضور علیزاده کارشناس بازرسی استانداری کرمان، چوپان زاده مسئول بازرسی فرمانداری بم، قطبی نژاد رئیس اداره بازرسی دانشگاه، مرتضی رحیمی جانشین مسئول اداره بازرسی و آبیار مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت بم انجام شد.

1399/05/07