تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از اصحاب رسانه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از خبرنگاران و اصحاب رسانه شرق استان کرمان تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز به مناسب فرارسیدن روز خبرنگار دکتر عباس زاده رئیس دانشگاه به همراه دکتر علی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از خبرنگاران و اصحاب رسانه که همکاری بسیار خوبی از زمان شیوع کرونا در منطقه شرق استان کرمان داشتند با اهداء لوح تقدیر کردند.

دکتر عباس زاده گفت: خبرنگاران این خطه بدون حاشیه، متعهد بدون از غرض به صورت مستند با سختی های فروان خبر تهیه می کنند و اطلاع رسانی را به خوبی انجام می هند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: خبرنگاران در کنار کادر بهداشت و درمان از زمان شیوع بیماری کرونا حضور داشتند و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی این حوزه را به نحو احسن انجام دادند.

وی به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار از زحمات خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان های بم ، ریگان، فهرج و نرماشیر تقدیر و تشکر کرد.

1399/05/14