نظارت رئیس و کارشناسان اداره بازرسی دانشگاه از برگزاری آزمون نیروهای شرکتی شهرستان های بم، فهرج و نرماشیر

تیم کارشناسان اداره بازرسی دانشگاه از نحوه برگزاری آزمون نیروهای شرکتی شهرستان های شرق استان کرمان بازدید و بر نحوه برگزاری آن نظارت کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ به منظور  ساماندهی و تأمین نیروهای خدمات، انتظامات و سرایدار در شهرستان های بم، فهرج و نرماشیر آزمون نیروهای شرکتی با رعایت پروتکل های بهداشتی و با فاصله گذاری اجتماعی در سالن های مجزا برگزار شد.

تیمی متشکل از کارشناسان اداره بازرسی ، حراست ، هسته گزینش ، نیروی انسانی ، نظارت بر این ازمون را بر عهده داشتند همچنین معاون توسعه دانشگاه به همراه مدیر حراست، بازرسی و هسته گزینش دانشگاه از نحوه برگزاری این آزمون بازدیدکردند.

1399/06/23