بازدید رئيس دانشگاه علوم پزشکی بم از بیمارستان در حال ساخت علی بن ابیطالب (ع) شهرستان فهرج

رئيس دانشگاه علوم پزشکی بم از بیمارستان در حال ساخت علی بن ابیطالب (ع) شهرستان فهرج بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم‌؛ صبح امروز در آغاز بازدید از پروژه های عمرانی شهرستان های شرق استان کرمان، دکتر اویسی رئيس دانشگاه علوم پزشکی بم به همراه مدیر دفترفنی، مدیرپشتیبانی، مدیر درمان، سرپرست مرکز مدیرت حوادث و فوریت های پزشکی و سرپرست شبکه بهداشت شهرستان فهرج از روند اجرایی پروژه عمرانی بیمارستان ٣٢ تختخوابی علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان فهرج بازدید کرد.

گفتنی است‌؛ عملیات عمرانی بخش های این بیمارستان با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال انجام است و در آینده ایی نزدیک به اتمام خواهد رسید.

1399/06/24