امداد رسانی تکنسین ها اورژانس 115 بم به مصدومین واژگونی خودرو 405

امداد رسانی تکنسین های اورژانس 115 بم به مصدومین واژگونی خودرو 405 (حامل اتباع افغان)

امداد رسانی اووژانس ۱۱۵ بم به مصدومین در پی واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ (حامل اتباع افغان)در محور نرماشیر- بم دو راهی سید اباد

امروز دوشنبه مورخ ۹۹.۰۶.۲۴در ساعت 3:05 دقیقه صبح طی گزارشی به مرکز دیسپج پیش بیمارستانی ( اورژانس ۱۱۵) دانشگاه علو‌م پزشکی بم مبنی بر واژگونی خودروی پژو ۴۰۵در جاده نرماشیر -بم دو راهی سید اباد گزارش شد.پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز دیسپج اورژانس پیش بیمارستانی بم تکنسین های پایگاههای بروات با کدهای کمکی۹۰۹.۹۰۸.۹۱۵ را به محل حادثه اعزام کرد.تکنسین های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کردند. این حادثه متاسفانه ۱۰مصدوم داشت و دو فوتی برجای گذاشت.تکنسین های اورژانس پس از اقدامات پزشکی اولیه مصدومان حادثه را به بیمارستان پاستور بم منتقل کردند.

روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی بم

1399/06/24