پیام تبریک ریاست دانشکده پرستاری و مامایی، به مناسبت روز فوریت های پزشکی

26 شهریورماه ، روز فوریت های پزشکی، بر تلاشگران این عرصه گرامی باد.

بسمه تعالی

تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستند که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می شوند و حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرید که نشان از اهمیت والای خدمت آنها و جایگاه ارزشمند اورژانس است.

بیست و ششم شهریور ماه  فرصتی برای قدردانی از بزرگوارانی است که سختی‌های بسیار را بر خود و خانواده‎های‎شان هموار می‎کنند تا هموطنان نیازمند در کوتاه‎ترین زمان به مراکز درمانی رسانده شوند و سلامت خویش را بازیابند.
اینجانب به سهم خود روز ملی «فوریت‎های پزشکی و اورژانس» را به همکاران گران‌قدر و سخت‎کوشمان در این بخش حیاتی از زنجیره درمان، همچنین دانشجویان و اعضاء هیأت علمی گروه فوریت های پزشکی تبریک می‌گویم و از خداوند مهربان، سلامت و سربلندی و موفقیت روزافزون‏‌شان را خواستارم.»

دکتر هادی خوشاب

ریاست دانشکده پرستاری و مامایی