دیدار فرمانده نیروی انتظامی بم با رئیس دانشگاه علوم پزشکی

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بم گفت: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در برابر ویروس کرونا در منطقه قابل تقدیر و ستودنی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ ظهر امروز جناب سرهنگ نجفی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان به همراه روسای واحدهای انتظامی با حضور در دفتر دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی با وی دیدار و گفتگو کردند.

سرهنگ نجفی در این دیدار از زحمات پرسنل و جهادگران خط مقدم سلامت در حوزه بهداشت و درمان منطقه در مقابله با ویروس کرونا تقدیر کرد.

وی ضمن تبریک انتصاب دکتر اویسی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم افزود: مجموعه فرماندهی انتظامی با دانشگاه علوم پزشکی همکاری بسیار خوبی  دارند و این مجموعه از هیج کوششی در زمینه تامین امنیت مردم و جامعه دریغ نخواهد کرد.

فرمانده انتظامی بم گفت:  عملکرد دانشگاه علوم پزشکی بم در منطقه شرق استان در مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر تقدیر و ستودنی است.

دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی از همکاری های مجموعه انتظامی شهرستان با دانشگاه تشکرکرد.

1399/06/26