برگزاری ستاد مباره با بیماری کرونا با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

برگزاری ستاد مباره با بیماری کرونا  با حضور  رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم

افزایش بیماری کرونا باعث نگرانی است /تعداد فوتی در شهریورماه 20نفر  بوده

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم‌؛ دکتر مازیار اویسی گفت: افزایش بیماری کرونا باعث نگرانی است ودر شهریور این بیماری جان بیش از 20نفراز  همشهریان ما را گرفت است

جلسه ستاد مبارزه با بیماری کرونا صبح امروز 31شهریور ماه با حضور مهندس شهسوار پور فرماندار ،دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم ، رئیس شورای شهر بم  ،بخشداران ودیگر مسئولین ادارات در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد

فرماندار بم در این جلسه افزود: پایان فصل تابستان وسفرهای غیر ضروری و رعایت نکردن هموطنان باعث شد  موج سوم کرونادر تمام کشور ایجاد و وضعیت قرمز و امار مبتلایان به کوید 19بالا برود .

وی افزود اغاز سال تحصیلی و  بازگشایی مدارس طبق دستور ستاد مبارزه با کرونا با پروتکل های بهداشتی مشکل خاصی ندارد دانش آموزان می توانند با رعایت نکات بهداشتی در کلاس حضور پیدا کنند

استفاده از ماسک را ضروری دانست وافزود استفاده از ماسک می تواند باعث جلوگیری از افزایش  شیوع بیماری شود .

مهندس شهسوار پور گفت:  اموزش وپرورش بم توانست با رعایت نکات بهداشتی  رتبه 94 را در وزارتخانه کسب کندکه نقش خانواده های دانش آموزان در تحقق این امربسیار مهم بود .در ادامه جلسه شهسوارپور  فرماندار بم با اشاره به سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و رئیس شبکه بهداشت شهرستان تصریح کرد از اصناف محترم می خواهیم که نظارت و بازرسی را با حساسیت بیشتری انجام داده تا بتوانیم همانند قبل با همکاری و همراهی یکدیگر از  شیوع بیش از حد بیماری جلوگیری کنیم هم اکنون نیز از عادی انگاری شرایط بپرهیزیم و بدانیم که هنوز به شرایط نرمال جامعه بر نگشته ایم.

دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت : تعداد کل بیماران بستری  ازابتدای اسفند ماه تا شهریور 1450نفر وتعدادسرپایی 943مورد تعداد فوتی مثبت 56نفر وتعداد فوتی مشکوک 73نفر وبستری مثبت 426 مورد را اعلام کرد .

وی بیان داشت: سیر صعودی بیماری کرونا از ابتدای خرداد ماه بوده ودر حال حاضر تعداد بستری مثبت در بیمارستان 9نفر می باشد .

وی ضمن تاکید به هموطنان وهمشهریان از سفرهای غیر ضرور پرهیز کرده وبارعایت های پروتکل‌های بهداشتی می تواند باعث کاهش کوید 19شود .

1399/07/01