تکمیل فرم خود اظهاری کرونا و دریافت کارت ورود به جلسه ویژه داوطلبان آزمون جذب نیروی شرکتی فوریت پزشکی

Ø    اطلاعیه شماره 1:

پیرو فراخوان جذب نیروی شرکتی فوریت پزشکی شرکت آواسلامت در این دانشگاه به اطلاع می رساند متقاضیان می توانند در تاریخ 99/07/02 با مراجعه به  نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند.

Ø    اطلاعیه شماره 2 :

آزمون شرکتی نیروهای فوریت پزشکی در تاریخ 99/07/03 در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم  برگزار می گردد داوطلبان برای دریافت کارت ورود به جلسه خود از ساعت 12 الی 14 به نماینده شرکت در واحد پشتیبانی مراجعه نمایند و یا با شماره  09132460907  تماس حاصل نمایند .لازم به ذکر است مصاحبه عملی رشته شغلی کاردان فوریت بالینی پزشکی و کارشناس فوریت بالینی پزشکی در تاریخ 99/07/03 از ساعت 11 در سالن ورزشی فجر برگزار می گردد . همراه داشتن لباس و کفش ورزشی و کارت بیمه ورزشی الزامی می باشد .

Ø    اطلاعیه شماره 3 :

تحویل فرم خود اظهاری در روز آزمون به مسئول حوزه، اجباری می باشد .( لینک دریافت فرم خوداظهاری در انتهای اطلاعیه درج شده است)

Ø    اطلاعیه شماره 4 :

مصاحبه تخصصی رشته شغلی کارشناس ارتباطات و مرکز پیام در تاریخ 99/07/03 در سالن ورزشی فجر از ساعت 11 برگزار می گردد .

Ø    اطلاعیه شماره 5 : نکات بهداشتی الزامی در آزمون جذب شرکتی

داوطلب گرامی با توجه به شیوع ویروس کرونا تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون براساس دستورالعمل های ابلاغ شده از سوی معاونت بهداشتی وزارت متبوع شامل فضای مناسب ، تهویه مناسب ، ضدعفونی سالن وکلیه تجهیزات قبل ازبرگزاری آزمون صورت گرفته است و لازم است داوطلبان نیز با همکاری و رعایت بهداشت فردی ، حفظ فاصله فیزیکی و زدن ماسک این دانشگاه را در برگزاری مطلوب آزمون یاری نمایند . از این رو رعایت موارد بهداشتی ذیل الزامی می باشد :

-        رعایت فاصله اجتماعی حداقل 5/1 متر در جلوی درب ورودی حوزه آزمون الزامی است .

-        همراه داشتن و استفاده از ماسک الزامی می باشد و در صورت عدم رعایت از ورود شما به جلسه جلوگیری به عمل خواهد آمد .

-    از دست دادن، روبوسی و کلیه اعمالی که مستلزم تماس فیزیکی و نزدیک شدن افراد به فاصله کمتر از فاصله مجاز (حداقل 5 /1متر) خودداري شود .

-    با توجه به عدم استقرار قسمت امانات به دلیل رعایت موارد بهداشتی پذیرفتن امانات و وسایل همراه داوطلبان ( گوشی و کیف و...) امکانپذیر نمی باشد .

-    کلیه داوطلبان ملزم به استفاده از لوازم تحریر شخصی(خودکار، مداد، پاك کن، مواردي نظیر آن) هستن و رد و بدل کردن اشیا، وسایل ، بین داوطلبین ممنوع است.

-        از تماس دستها با چشم، بینی و دهان قبل از شستشو و یا ضدعفونی، جدا خودداري شود.

-    از دستمال کاغذي هنگام عطسه یا سرفه کردن  و در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید.

تکمیل فرم خوداظهاری کرونا و تحویل در روز آزمون

1399/07/02