بازدید رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كرمان به همراه فرماندار و امام جمعه بم از پروژه بیمارستان 202 تختخوابی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ صبح امروز دکتر رودری  رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كرمان به همراه مهندس شهسوارپور فرماندار، حجت الاسلام دانشی امام جمعه، مهندس مهرورز مدیرمالی، مهندس پایدار مدیر دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی و برخی روسای ادارات شهرستان از روند اجرایی و پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان 202 تختخوابی بم بازدید کردند.

در این بازدید رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان كرمان از اختصاص 20 میلیارد تومان اعتبار در سال جاری به پروژه بیمارستان 202 تختخوابی خبر داد.

گفتنی است؛ بیمارستان 202 تختخوابی بم به دلیل اهمیت بالا، تنها پروژه ایی است که به صورت مشارکتی با بانک رفاه در سطح کشور عملیات عمرانی آن در سال گذشته آغار و تا اتمام پروژه در تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور قرار دارد.

1399/07/02