آیا می دانید علت اجرای برنامه مکمل یاری کودکان با مگادوز ویتامین A چیست ؟

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت مسئول بهبود تغذیه جامعه این معاونت از علل مهم اجرای برنامه مکمل یاری کودکان با مگادوز ویتامین A می گوید ...

ویتامین A در پیشگیری از بروز عفونت ، سلامت پوست و بافتهای مخاطی دهان ، دستگاه گوارش ،  مجاری تنفسی ، چشم ها ورشد کودکان تاثیری بسزا دارد . باتوجه به اینکه کودکان دچار کمبود ویتامین A مکررا به بیماریهای عفونی وتنفسی مبتلا میشوند توزیع مکمل مذکور از اصلی ترین مداخلات تغذیه ای در شرایط کنونی و بحران کروناست . از آنجا که کودکان زیر دوسال با قطره مولتی ویتامین و آ-د مکمل یاری میشوند نیاز روزانه آنها به این ویتامین تامین میشود و نیازی به دریافت مگادوز ویتامین A ندارند .

بنابراین مگادوز ویتامین A فقط برای کودکان 2تا5سال ارائه میشود ، والدین می توانند با مراجعه به کلیه خانه های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت نسبت به مکمل یاری کودکان خود از دوازدهم مهرماه در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بم اقدام نمایند.

1399/07/09
1925