فراخوان اولین "جشنواره تجارب ماندگار مشارکت های مردمی حوزه سلامت"

فراخوان اولین "جشنواره  تجارب ماندگار مشارکت های مردمی  حوزه سلامت"

با توجه به  اهمیت موضوع مشارکت های مردمی و ظرفیت خیرین، سازمانهای مردم نهاد، مؤسسات خیریه بیمارستانی، گروههای داوطلب و مسئولیت اجتماعی شرکتها و بنگاههای اقتصادی در بخشهای مختلف حوزه سلامت، همچنین به منظور اشتراک ایده ها و تجارب برتر دانشگاهها/دانشکده های علوم پزشکی کشور، اداره کل سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت در نظر دارد اولین جشنواره مجازی با عنوان " تجارب ماندگار مشارکتهای مردمی حوزه سلامت " را برگزار نماید.

لذا خواهشمند است براساس فرم پیوست ایده ها و تجارب برتر مشارکت های مردمی حوزه سلامت آن دانشگاه/دانشکده را تا تاریخ 15/08/1399 به این اداره کل ارسال نمایند.

** سرکار خانم احتشامی کارشناس اداره امور خیرین  با شماره تماس  ۸۱۴۵۵۸۳۲ ­– ۰۲۱ جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر معرفی می گردند.

فرم ایده ها و تجارب برتر مشارکت های مردمی حوزه سلامت

1399/07/28