قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 99

کلیه دانشجویان اعم از پذیرفته شدگان ورودی مهر و بهمن الزاماً بایستی در موعد مقرر ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، بهار علم و معرفت به دانشجویان عزیز باطلاع می رساند کلیه فرآیندثبت نام دانشجویان جدید الورود سال تحصیلی400-99 دانشگاه علوم پزشکی بم اعم از ورودی مهر و بهمن به صورت کاملا غیرحضوری انجام می گردد،خواهشمند است به نکات ذیل توجه فرمائید:

کلیه پذیرفته شدگان ورودی مهر و بهمن الزاماً بایستی در موعد مقرر ثبت نام اینترنتی انجام دهند.

ثبت نام دانشجویان جدید الورود اعم از بومی و غیر بومی بصورت غیر حضوری انجام می گیرد.

عدم ثبت نام اینترنتی دانشجویان ورودی بهمن در موعد مقرر به منزله انصراف می باشد .

1- ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدید الورود

زمان ثبت نام اینترنتی : از روز چهارشنبه مورخ 99/08/14 لغایت یکشنبه 99/08/18

نحوه ثبت نام: با مراجعه به سامانه مدیریت آموزش به آدرسHamava.mubam.ac.ir/cas  نسبت به ثبت نام اقدام نمائید.

 مدارک اسکن شده  باید کاملاً دقیق، واضح و خوانا باشند.

 اطلاعات بصورت دقیق تکمیل گردد، مسئولیت صحت و سقم اطلاعات وارد شده بر عهده شخص دانشجو می باشد.

(درصورت داشتن هر گونه سوال با واحد فناوری آموزش دانشگاه تماس بگیرید-03444219245)

2- مدارک لازم جهت ثبت نام اینترنتی

 اسکن تمام صفحات شناسنامه

 اسکن کارت ملی پشت و رو

 عکس4×3 که در سال جاری گرفته شده باشد(8 قطعه پست گردد)

 اسکن کارت پایان خدمت یا کارت معافیت (ویژه آقایان)

 اسکن صفحه اول دفترچه بیمه(در صورت دارا بودن)

 اسکن اصل ریز نمرات پیش دانشگاهی و متوسطه با تمبر، مهر و عکس- نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی(اصل مدرک پست شود)

 اسکن اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک- نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی (اصل مدرک پست شود)

 اسکن اصل گواهی موقت دیپلم با مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک (نظام آموزشی 3-3-6) (اصل مدرک پست شود)

 اسکن فرم 602 سوابق تحصیلی با مهر و امضا - (نظام آموزشی 3-3-6) (اصل مدرک پست شود)

 اصل کارنامه تحصیلی سه سال آخر دبیرستان (پایه دهم و دوازدهم) با امضا و مهر دبیرستان یا  آموزش و پرورش(نظام آموزشی 3-3-6) (اصل مدرک پست شود)

 اصل مدرک و یا گواهی دانش آموختگی دوره کاردانی یا کارشناسی و یا معادل آن (اصل مدرک پست شود)

 درخواست معافیت تحصیلی ویژه آقایان(بند 3 اطلاعیه با دقت مطالعه گردد)

 اسکن فرم انصراف قطعی دانشجو در صورت انصراف از تحصیل و تسویه حساب کامل تایید شده آن دانشگاه(مربوط به بند 3) (اصل مدرک پست شود)

 اسکن مستندات مربوط به استفاده از سهمیه ستاد شاهد و ایثارگران

 کدرهگیری تاییدیه تحصیلی(بند 4 اطلاعیه را با دقت مطالعه نمائید)

 اسکن فیش واریز پیش پرداخت شهریه ویژه دانشجویان شهریه پرداز رشته پزشکی( بند 5 اطلاعیه مطالعه گردد) (اصل فیش پست شود)

 اسکن تعهد مربوط به دانشجویان شهریه پرداز ( بند 5 اطلاعیه مطالعه گردد) (اصل تعهد پست شود)

 دانشجویان پذیرفته شده با سهمیه بومی  (بند 6 اطلاعیه را مطالعه گردد)(پس از تودیع سند اصل آن پست گردد)

کلیه مدارک بایستی به آدرس دانشگاه علوم پزشکی بم پست گردد.

آخرین مهلت ارسال پستی مدارک 99/08/30

3- درخواست صدور معافیت تحصیلی

3-1با توجه به غیرحضوری بودن فرآیند ثبت نام، دانشجو بایستی قبل از اقدام به ثبت نام اینترنتی نسبت به گرفتن و ثبت عکس بیومتریک خود در سامانه عکاسی یکی از دفاتر پلیس+10 شهرستان محل سکونت خود اقدام نمایند تا دانشگاه بتواند جهت معافیت تحصیلی دانشجو اقدامات لازم را انجام دهد.

2-3 دقت شود آخرین مدرک تحصیلی ممهور به مهر آموزش و پرورش محل صدور مدرک باشد و سپس بارگذاری گردد.

3-3تصویر فیش آب و برق و گاز که حاوی آدرس و کد پستی محل سکونت دانشجوباشد یا تاییدیه کدپستی از دفاتر پیشخوان بارگذاری گردد.

4-3  دانشجویان اخراجی آموزشی و یا دانشجوی انصرافی همه دوره ها دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی حداکثر تا تاریخ 31/02/99 لازم است فرم انصراف از تحصیل و گواهی تسویه حساب کامل تایید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان داخل ارائه نمایند.(فرم شماره 2-ص 70 دفترچه شماره 1 و فرم شماره 1 را از اینجا دریافت نمایید.

4- درخواست تاییدیه تحصیلی

به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به آدرس https://emt.medu.ir مراجعه و فرم تقاضای درخواست تاییدیه تحصیلی را تکمیل کرده و پس از  پرداخت الکترونیکی هزینه مربوط، سامانه کد پیگیری و تاییدیه درخواست را ارائه می‌دهد. کد رهگیری را در هنگام ثبت نام اینترنتی در کادر مربوط به آن وارد کنید و در بخش استعلام گیرنده " دانشگاه علوم پزشکی بم را انتخاب نمایید.صدور کد رهگیری به منزله ثبت درخواست تاییدیه تحصیلی می باشد  و نیاز به حضوردر دفاترپیشخوان نمی باشد.

5- دانشجویان شهریه پرداز

- مبلغ 100.000.000(یکصد میلیون ریال)پیش پرداخت شهریه به شماره حساب اختصاصی معاونت آموزشی و مبلغ1.200.000.000ريال(یک میلیارد و دویست میلیون ریال) میزان سفته ضمانت به همراه  سایر مدارک پست گردد.

- امضای ضامن و دانشجو در پشت سفته ضمانت الزامیست.

شماره حساب معاونت آموزشیIR790100004001095003022424  و شناسه واریز 302850778591401043043100000000

-فرم تعهد را از اینجا دریافت و سپس از انجام مراحل تعهد محضری به همراه سایر مدارک به آدرس دانشگاه بم پست گردد.

6-پذیرفته شدگان با سهمیه 30% بومی

کلیه پذیرفته شدگان استفاده کننده از سهمیه 30% بومی مکلف به تودیع سند تعهدمحضری(قبل از ثبت نام) سه برابر مدت تحصیل می باشند، در این خصوص با کارشناس امور حقوقی دانشگاه آقای رئیس آبادی 09133417129 تماس بگیرید.

-فرم تعهد را از اینجا (ص1 و ص2)دریافت و پس از انجام مراحل تعهد محضری، به همراه سایر مدارک به آدرس دانشگاه بم پست گردد.

زمان انتخاب واحد و شروع کلاسهای در سامانه آموزش مجازی (نوید): در اطلاعیه های بعد اعلام می گردد.

تمامی مدارک بند 2 و 3 و 5 ( ویژه دانشجویان شهریه پرداز) و بند 6 بایستی پست گردد.

اطلاعیه شماره 2

برای اطلاع از زمان ثبت نام و جزئیات مربوط به آن به اطلاعیه شماره 1 رجوع کنید

فایلهای مربوط به ثبت نام را از لینک های مربوط به آن دانلود نمائید و پس از تکمیل به همراه مدارک ذکر شده در اطلاعیه شماره 1 به آدرس پستی این دانشگاه ارسال فرمائید.

تکمیل فرمهای ستاره دار الزامیست. تمامی فرمها بایستی به تایید دانشجو (امضا و اثر انگشت) برسد.

فرم شماره 1: تعهد فارغ التحصیلان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی داخل و خارج ازکشور و دانشجویان فعلی و انصرافی

فرم شماره 2: تناقض در نمرات دروس سوابق تحصیلی دیپلم در آزمون سراسري

فرم شماره 3: تناقض در نمرات دروس سوابق تحصیلی دوره پیش دانشگاهی

فرم شماره 4: تعهد از پذیرفته شدگان منطقه 1، رزمندگان و ایثارگران