اینترن دانشگاه علوم پزشکی بم، رزیدنت بیهوشی سال دوم دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اثر ابتلا کرونا درگذشت

اینترن دانشگاه علوم پزشکی بم، رزیدنت بیهوشی  سال دوم دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اثر ابتلا کرونا درگذشت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم، دکتر علیرضا حاجاتی  اینترن دانشگاه علوم پزشکی بم، رزیدنت بیهوشی  سال دوم دانشگاه علوم پزشکی ایران که بر اثر ابتلا به ویروس کووید١٩ جان به جان آفرین تسلیم کرد.

گفتنی است‌؛ دکتر حاجاتی از پزشکان با اخلاق و متعهد بود که چندی قبل در بیمارستان پاستور بم نیز به مردم منطقه شرق استان کرمان خدمت رسانی می کرد.

دانشگاه علوم پزشکی بم، درگذشت این پزشک متعهد، با اخلاق و ارزشمند را به جامعه پزشکی، خانواده آن عزیز سفر کرده و سایر بازماندگان تسلیت عرض می نماید.

1399/08/09