برگزاری اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی بم در سال جاری

کمیته پدافند غیرعامل با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم و کلیه اعضاء برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بم؛ دکتر اویسی رئیس دانشگاه ضمن گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل گفت: برگزاری مانور در سطح شهرستان های شرق استان و آموزش به پرسنل و اعضاء یکی از اقدامات موثر در زمینه پدافند غیرعامل خواهد بود تا در شرایط بحران کارگروه ها از آمادگی لازم برخوردار باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی  از اعضاء و کارگروه ها خواست جلسات مرتبط با پدافندغیرعامل را برگزار و نتیجه آن را گزارش دهند.

علیپور سرپرست اورژانس و دبیرکارگروه پدافند غیرعامل وظایف اعضا و کارگروه ها را مشخص و در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه پدافند غیر عامل گزارشی ارائه کرد.

این کمیته ظهر امروز در سالن سلامت ستاد مرکزی با حضور معاونین درمان، غذا ودارو، آموزش، فرهنگی و دانشجویی، تحقیقات و فن آوری، مدیران حراست، بازرسی، پشتیبانی، نظام پرستاری، نماینده معاونت بهداشتی، مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی، رئیس پایگاه  انتقال خون شهرستان برگزار شد.

1399/08/10