چهارمین جشنواره ملی فیلم ایثار برگزار می‌شود

چهارمین جشنواره ملی فیلم ایثار در بخش‌های فیلم‌نامه، طرح، ایده و فیلم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، چهارمین جشنواره ملی فیلم ایثار با شعار «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، همدلی اجتماعی و مقاومت اسلامی» در بخش‌های فیلم‌نامه، طرح، ایده و فیلم برگزار می‌شود.

سبک زندگی اسلامی، ایثار و اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، ایثار و جنگ نرم در فضای مجازی و ... از جمله موضوعات این جشنواره را در بخش مسابقه تشکیل می‌دهد.

چهارمین جشنواره ملی فیلم ایثار به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران و با حمایت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره، می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه ارسال و برای اطلاع از جزئیات جشنواره به پایگاه اطلاع رسانی navidshahed.com مراجعه کنند.

برای دریافت شیوه‌نامه اینجا کلیک کنید

1399/09/02