نهمین کارگاه آموزشی دوره بهبود مدیریت با عنوان "بسیج منابع و امکانات" به صورت غیرحضوری ( آزمون الکترونیکی) ویژه آموزش و توسعه مدیران برگزار می شود.

کارگاه آموزشی دوره بهبود مدیریت " بسیج منابع و امکانات " به صورت غیرحضوری ( آزمون الکترونیکی ) از طریق سامانه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه ویژه آموزش و توسعه مدیران در روزدوشنبه مورخ 10/09/99 برگزار می گردد.

این دوره آموزشی صرفا جهت شرکت مدیرانی خواهد بود که در سامانه بانک اطلاعات مدیران سلامت به آدرس hmdb.behdasht.gov.ir   احراز هویت شده و اطلاعات خود را بصورت کامل ثبت نموده و همچنین امکان شرکت کارشناسان و کارشناسان مسئول در آن وجود ندارد.

تاریخ برگزاری آزمون: روز دوشنبه 99/09/10

ساعت برگزاری آزمون: 10 صبح لغایت10:30صبح (مدت پاسخگویی به سوالات برای هر شخص 15 دقیقه می باشد)

شرکت در آزمون از طریق سامانه خدمات الکترونیک دانشگاه،پرتال آموزش،آزمون های الکترونیکی امکانپذیر می باشد.

دریافت محتوای آموزشی از طریق صفحه اصلی سایت دانشگاه به آدرس http://mubam.ac.ir  و همچنین سامانه تردد پرسنل امکانپذیر می باشد.

*** ضمنا تاریخ شرکت در کارگاه آموزشی (جبرانی) دوره بهبود مدیریت تحت عنوان "اصول مدیریت" ، برای آن دسته از مدیرانی که موفق به شرکت در تمامی دوره ها نشده اند، متعاقبا اعلام میگردد***

با تشکر- آموزش و توسعه مدیران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بم

1399/09/02