نتایج اولیه فراخوان جذب نیروی های شرکتی خرید خدمت اعلام شد

نتایج اولیه  فراخوان شناسایی و در صورت نیاز به کارگیری نیرو های شرکتی خرید خدمت ( حجمی) شغل های خدمات، بیماربر، انتظامات و نگهبان سرایدار، اعلام گردید و داوطلبان می توانند از طریق سایت دانشگاه به آدرس  mubam.ac.ir   از طریق لینکهای درج شده در انتهای خبر و وارد کردن کد رهگیری ، کارنامه خود را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است با توجه به بحران بیماری نوظهور کرونا  و کمبود اعتبارات روند جذب نیروی مورد نیاز در صورت  راه اندازی واحد های بهداشتی درمانی جدید التاسیس تابعه دانشگاه به صورت تدریجی اعلام می گردد.

پذیرفته شدگان محترم از تاریخ 1399/09/15 لغایت1399/09/26 جهت ارائه مدارک به نماینده شرکت مستقر در آدرس بم بلوار شهید رجایی، سایت مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بم مراجعه فرمایند.

بدیهی است هرگونه مغایرت مدارک با اطلاعات ثبت نامی باعث لغو پذیرش افراد خواهد شد و نفرات جایگزین معرفی می گردند.

مدارک مورد نیاز :

1. اصل و تصویر صفحات شناسنامه

2. اصل و تصویر کارت ملی

3. اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی

4. اصل و تصویر کارت پایان خدمت

5. اصل و تصویر فیش واریزی ثبت نام

6. اصل و تصویر مدارک ایثارگری ( کارت ایثارگری و تائیدیه بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیرو های مسلح)

7. سه قطعه عکس 3*4 زمینه سفید

لینک نتایج شهرستان ریگان   (کلیک کنید)

بازیابی کد رهگیری شهرستان ریگان

لینک نتایج شهرستان بم و نرماشیر  (کلیک کنید)

بازیابی کد رهگیری شهرستان بم و نرماشیر