مدیر مشارکتهای اجتماعی دانشگاه تعیین گردید

طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بم، جناب آقای محمد  تقی جهان پور، به عنوان مدیر مشارکتهای اجتماعی دانشگاه تعیین گردیدند.

متن حکم بدین شرح می باشد:

جناب آقای محمد تقی جهانپور

مشاور محترم رئیس دانشگاه و رئیس اداره پرستاری

باسلام و احترام

نظر به تعهد، تخصص و تجربیـات ارزشمند جنابعالی، بموجب این ابلاغ  به عنوان " مدیر مشارکت¬های اجتماعی دانشگاه"  تعیین می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله  با توجه به اهداف ذیل اقدام فرمائید.

۱-توجه ویژه و برنامه¬ریزی برای ارتقای بعد اجتماعی سلامت آحاد جمعیت تحت پوشش دانشگاه

۲- حمایت و بهره گیری از ظرفیت مؤسسات خیـریه و سازمانهای مردم نهـاد در انجام فعالیت¬های دانشگاه

۳- هماهنگی برای توسعه اقدامات مرتبط با پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی و اعتیاد به سوء مصرف مواد.

۴-مدیریت و راهبری ظرفیت های اجتماعی و هدایت آنها در جهت توسعه و ارتقاء سلامت، ایمنی و توجه به محیط زیست

۵-توانمندسازی جمعیت تحت پوشش دانشگاه در راستای سبک زندگی سالم و بهبود سلامت اجتماعی و بهداشت روان.

۶-تعامل، هماهنگی و همکاری با دستگاه¬های دولتی و نهادهای عمومی به منظور بهره گیری از تمامی ظرفیت ها در توسعه مشارکت های مردمی.

۷-فرهنگ سازی در جهت تشویق و ترغیب آحاد مردم برای گسترش فعالیت خیریه در حوزه سلامت

۸-برنامه ریزی برای ساماندهی، شناسایی و جذب منابع غیر دولتی و بهره گیری از حداکثر توان مردمی

۹-تشکیل دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی در جهت توسعه و تقویت نظامند همکاریهای بین بخشی

۱۰-اتخاذ راهکارهای مناسب جهت هماهنگی با واحدهای درون دانشگاه به منظور اعمال مدیریت یکپارچه در فعالیتهای اجتماعی

11- برگزاری مجمع سلامت شهرستان های تحت پوشش دانشگاه و جلب مشارکت دستگاه¬های اداری، نهادها و مجامع

12- برنامه¬ریزی جهت رفع کمبودها و دستیابی به استانداردهای بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی با استفاده از ظرفیت نهادهای اجتماعی

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منـّان مسئلت می نمایم.

1397/07/26