برگزاری کنفرانس مبانی قصور و حقوق حرفه ای جامعه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی بم

کنفرانس آشنایی با مبانی قصور و حقوق حرفه ای به همت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بم و با همکاری اداره آموزش مداوم دانشگاه ، روز دوشنبه بیست و سوم مهرماه 97 در محل سالن اجتماعات پاستور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در این کنفرانس مباحثی پیرامون کلیات پزشکی قانونی، کلیات دیه، رضایت و برائت و رازداری، اهمیت مستند سازی در درمان، نحوه انتقال بیمار از مراکز درمانی و قوانین انتظامی مرتبط با کاردرمانی ویژه گروه های هدف شامل پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران - ماماها  توسط  دکتر پور طاهری معاون بالینی پزشکی قانونی، خانم دکتر ورزنده متخصص پزشکی قانونی و دکتر کرمی شاهرخی متحخصص پاتولوژی،  تبیین گردید.

لازم به ذکر است برای این کنفرانس 4 امتیاز بازآموزی ویژه گروههای هدف در نظر گرفته شده است.

1397/07/28